Ràdio Ciutat de Badalona
Ràdio Ciutat de Badalona
Programes    Graella    Notícies    Contactar    On som
 
  Programació ràdiob
Programació teleb
Revista Bétulo
 
   

 
 

 
   

Ampliació de les zones 30 a Badalona

04/01/2010

L'Ajuntament de Badalona ha anunciat la seva intenció d'ampliar les zones amb velocitat limitada a 30 quilòmetres per hora a la ciutat. Es tracta d'una mesura que, juntament amb la promoció del transport públic, pretén reduir les emissions de diòxid de carboni a l'atmosfera. El consistori ha explicat que amb la redacció del nou Pla de Mobilitat Urbana es promouran trams amb velocitat limitada i mitjans de mobilitat sostenible.

Les obres a la via pública que l'Ajuntament de Badalona està duent a terme a la ciutat, incorporen ja les mesures que, en un futur, permetrien adaptar alguns trams en zones de velocitat limitada a 30 quilòmetres per hora.

Amb les conegudes com “zones 30”, es pretén reduir l'impacte mediambiental que suposen les emissions de CO2 que desprenen els vehicles. Per aconseguir-ho, el consistori badaloní aposta també per la promoció del transport públic.

La redacció del pla de Mobilitat Urbana inclourà, d'una banda, l'ampliació de les zones 30 a la ciutat, i de l'altra, la promoció del transport públic. Tot plegat, per fer de Badalona una ciutat sostenible i respectuosa amb el medi ambient.

Avís Legal
Web realitzada a Badalona
Festival Internacional Filmets de Badalona Televisió de Badalona Revista Bétulo