RÓdio Ciutat de Badalona
RÓdio Ciutat de Badalona
Programes    Graella    Notícies    Contactar    On som
 
  Programació rÓdiob
Programació teleb
Revista Bétulo
 
   

 
 

 
   

Skaters i ve´ns arriben a un acord sobre la plaša de les Gavines

02/02/2009

La Plaša de les Gavines, situada al costat del parc de Can Solei, Ús un espai p˙blic molt utilitzat per a skaters, joves que practiquen la cultura urbana del monopatÝ. Aquesta activitat, havia provocat nombroses queixes dels ve´ns de la zona, per les molŔsties que els originaven i la sensaciˇ d'ocupaciˇ de la plaša. Ve´ns, joves amb monopatins, Ajuntament i un educador social es van reunir, fa uns mesos, per trobar una soluciˇ a aquest conflicte. DesprŔs de diverses reunions amb les totes les parts implicades Ús va arribar a l'acord de compartir la plaša de les Gavines.

La regidoria del districte n˙mero 1, de l'Ajuntament de Badalona, Ús va posar en contacte amb els ve´ns de la Plaša de les Gavines i amb els joves ôskatersö que utilitzen l'espai p˙blic, per trobar una soluciˇ al problema. La intenciˇ de l'Ajuntament va ser en tot moment mediar en el conflicte i trobar una soluciˇ positiva per totes les parts.

DesprŔs de les reunions i mediar en el conflicte la plaša de les Gavines Ús actualment un indret on ve´ns, de totes les edats i joves skaters poden compartir espai de forma cÝvica. En tot aquest procŔs ha tingut un paper molt important la figura del educador de carrer.

D'altra banda, l'Ajuntament de Badalona esta estudiant oferir una alternativa per construir un espai, a la zona del Centre, on els joves puguin practicar aquest esport.

AvÝs Legal
Web realitzada a Badalona
Festival Internacional Filmets de Badalona Televisió de Badalona Revista Bétulo